Dirk DEMOLDER
LIFE & CONFLICT COACHING

uw vertrouwenspersoon bij
moeilijke momenten en
conflict situaties

ANNULERINGSBELEID

Wanneer je niet kan deelnemen aan de afspraak, verzoek ik je vriendelijk dit zo spoedig mogelijk door te geven zodat de afspraak verplaatst of geannuleerd kan worden.


Kosteloos een afspraak uitstellen of annuleren kan uitsluitend telefonisch via het nummer 0470 / 27.61.27 en dit minstens 24 uur voorafIndien voicemail (antwoordapparaat), spreek dan graag uw bericht in waarbij je zeker je naam en telefoonnummer vermeld zodat Ik u zo snel als mogelijk terug kan contacteren.


Wanneer je onvoorzien later aan het gesprek kan deelnemen, gelieve dan meteen telefonisch contact op te nemen via het telefoonnummer 0470 / 27.61.27. De mogelijkheid bestaat dan dat de gemaakte afspraak moet worden ingekort aan hetzelfde geldende tarief of worden geannuleerd!


Indien je echter laattijdig annuleert (korter dan 24 uur) of helemaal niet aan het gesprek deelneemt, ben ik helaas genoodzaakt een vergoeding aan te rekenen van 100% aan het tarief van de geannuleerde of gemiste afspraak.


Bij wanbetaling kan de dienstverlening opgeschort worden totdat de volledige betaling heeft plaatsgevonden, waarbij de totaal verschuldigde som altijd zal verhoogd worden met een verwijlinterest (zie ook voorwaarden).


Met dank voor uw begrip.

Dirk DEMOLDER | ademTIJD
LIFE & CONFLICT COACHING

uw vertrouwenspersoon bij
moeilijke momenten en conflict situaties

ademTIJD ® - OndNr. BE0673442987Copyright © 2013・2023
Alle rechten voorbehouden

E-mail info@ademtijd.be
Tel 0470/27.61.27

ademTIJD en zijn logo zijn BeNeLux beschermde merknamen ®, reproductie of (her)gebruik - volledig of gedeeltelijk - ervan is verboden!DisclaimersPrivacy en CookiesVoorwaarden