BEGELEIDING
BEMIDDELING
ADVIESDirk DEMOLDER
Integrale Life en Trauma Coach
erkend Familiaal & Sociaal Bemiddelaar

ANNULATIEBELEID

Wanneer je niet aanwezig kan zijn op je afspraak, verzoek ik je vriendelijk dit zo spoedig mogelijk door te geven zodat de afspraak verplaatst of geannuleerd kan worden.


Kosteloos een afspraak uitstellen of annuleren kan uitsluitend telefonisch op het nummer 0470 / 27.61.27 en dit minstens 48 uur vooraf!

Indien jouw telefonische oproep niet persoonlijk wordt beantwoord, gelieve dan een boodschap na te laten op het antwoordapparaat, waarbij je duidelijk aangeeft, naam, voornaam + datum en uur van de afspraak.


Indien je echter laattijdig annuleert, ben ik helaas genoodzaakt een administratieve kost aan te rekenen.
Bij annulatie van 48 uur tot 24 uur voor de gemaakte afspraak, zal er een vergoeding aangerekend worden van 50% aan het tarief van de geannuleerde afspraak. Bij een annulatie binnen 24 uur of nadien, zal er een vergoeding aangerekend worden van 100% aan het tarief van de geannuleerde afspraak. Indien je helemaal niet komt opdagen, zal er steeds 100% aan het tarief van de gemiste afspraak worden aangerekend!


Wanneer je onvoorzien later aanwezig (zoals vb file, vertraging openbaar vervoer, weersomstandigheden, ...) zal zijn op een afspraak, gelieve dan meteen telefonisch contact op te nemen via het telefoonnummer 0470 / 27.61.27.


De mogelijkheid bestaat dan dat de gemaakte afspraak moet worden ingekort of worden geannuleerd aan hetzelfde geldende tarief!


DEMOLDER Dirk | ademTIJD
Integrale Life en Trauma Coach
erkend Familiaal & Sociaal Bemiddelaar

Westkapellestraat 101
8300 Knokke-Heist
E-mail info@ademtijd.be

Copyright © 2013・2021
Alle rechten voorbehouden
ademTIJD en zijn logo zijn BeNeLux beschermde merknamen

ademTIJD ® - OndNr. BE0673442987
DisclaimersPrivacy en CookiesVoorwaarden