BEGELEIDING
BEMIDDELING
ADVIES

erkend Bemiddelaar
Integrale Life & Business Coach

Annulatiebeleid

Wanneer u niet aanwezig kan zijn op uw afspraak, verzoeken wij u vriendelijk dit zo spoedig mogelijk door te geven zodat de afspraak verplaatst of geannuleerd kan worden.


Kosteloos een afspraak uitstellen of annuleren kan uitsluitend telefonisch op het nummer 0478/769.141 en dit minstens 48 uur vooraf!

Indien uw telefonische oproep niet persoonlijk wordt beantwoord, gelieve dan een boodschap na te laten op het antwoordapparaat, waarbij u duidelijk aangeeft, uw naam, voornaam + datum en uur van de afspraak.


Indien u echter laattijdig annuleert, zijn wij helaas genoodzaakt een administratieve kost aan te rekenen.
Bij annulatie van 48 uur tot 24 uur voor de gemaakte afspraak, zal er een vergoeding aangerekend worden van 50% aan het tarief van de geannuleerde afspraak. Bij een annulatie binnen 24 uur of nadien, zal er een vergoeding aangerekend worden van 100% aan het tarief van de geannuleerde afspraak. Indien u helemaal niet komt opdagen, zal er steeds 100% aan het tarief van de gemiste afspraak worden aangerekend!


Wanneer je onvoorzien later aanwezig (zoals vb file, vertraging openbaar vervoer, weersomstandigheden, ...) zal zijn op een afspraak, gelieve dan meteen telefonisch contact op te nemen via het telefoonnummer 0478/769.141.


De mogelijkheid bestaat dan dat de gemaakte afspraak moet worden ingekort of worden geannuleerd aan hetzelfde geldende tarief!

Meer info?


ademTIJD | Dirk Demolder
Erkend bemiddelaar
Integrale Life & Business Coach

Westkapellestraat 101
8301 Knokke-Heist
Tel 0478/769.141
E-mail info@ademtijd.be

Copyright © 2013・2021
Alle rechten voorbehouden

ademTIJD ® - OndNr. BE0673442987
DisclaimersPrivacy en CookiesVoorwaarden