BEGELEIDING
BEMIDDELING
ADVIES


bij spanningen
moeilijke momenten
en conflict situaties

ANNULERINGSBELEID

Wanneer je niet aanwezig kan zijn op je afspraak, verzoek ik je vriendelijk dit zo spoedig mogelijk door te geven zodat de afspraak verplaatst of geannuleerd kan worden.


Kosteloos een afspraak uitstellen of annuleren kan uitsluitend telefonisch op het nummer 0470 / 27.61.27 en dit minstens 24 uur vooraf!

Indien jouw telefonische oproep niet persoonlijk wordt beantwoord, gelieve dan een boodschap na te laten op het antwoordapparaat, waarbij je duidelijk aangeeft, naam, voornaam + datum en uur van de afspraak.


Indien je echter laattijdig annuleert (korter dan 24 uur), ben ik helaas genoodzaakt een vergoeding aan te rekenen aan 100% tarief van de geannuleerde afspraak. Indien je helemaal niet komt opdagen, zal er ook steeds 100% tarief van de gemiste afspraak worden aangerekend!


Wanneer je onvoorzien later aanwezig (zoals vb file, vertraging openbaar vervoer, weersomstandigheden, ...) zal zijn op een afspraak, gelieve dan meteen telefonisch contact op te nemen via het telefoonnummer 0470 / 27.61.27.


De mogelijkheid bestaat dan dat de gemaakte afspraak moet worden ingekort of worden geannuleerd aan hetzelfde geldende tarief!


DEMOLDER Dirk | ademTIJD
Integrale Life en Trauma Coach
erkend Familiaal & Sociaal Bemiddelaar

Westkapellestraat 101
8300 Knokke-Heist
E-mail info@ademtijd.be

Copyright © 2013・2022
Alle rechten voorbehouden
ademTIJD en zijn logo zijn BeNeLux beschermde merknamen

ademTIJD ® - OndNr. BE0673442987
DisclaimersPrivacy en CookiesVoorwaarden